O nama

REŠENJE O UPISU U REGISTAR - preuzmite pdf

Društvo sa ograničenom odgovornošću „KRSTIĆ NEKRETNINE“ osnovano je 10.02.1993. god. To je porodično preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u pružanju usluga posredovanja u prometu nekretnina (kupoprodaja stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta). Nalazi se u Beogradu, ulica Vojvode Stepe br. 34.

Nivo i vrste usluga koje pružamo svojim klijentima neprekidno unapređujemo jer je najvažnije da našim klijentima pomognemo u ostvarivanju njihovih želja za idelanim domom. U svom dosadašnjem radu stekli smo poverenje svojih klijenata što dokazuje njihovo ponovno angažovanje nas i činjenica da njihov broj iz dana u dan raste i da nikada nismo imali nezadovoljnog klijenta, tužbu ili pravni spor.

Našim klijentima pružamo mogućnost da u lepom i prijatnom poslovnom prostoru dobiju potrebne pravne informacije oko njihove nepokretnosti, načina i procedure o kupoprodaji nepokretnosti.

Na našoj web stranici svaku nekretninu prati detaljan opis, slike i mapa nekretnine. Na taj način svaki klijent dobija potpunu informaciju o željenoj nekretnini. Svaka nekretnina i informacija je proverena i prikazana tako da se može dobiti potpuna slika nekretnine.

Naša baza se svakodnevno ažurira što znači da ste u mogućnosti da kod nas na web stranici vidite u ponudi samo aktuelne nekretnine.

Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć organizovaćemo sastanak u našoj Agenciji gde ćemo zajednički sagledati vaše želje i predložiti Vam sve mogućnosti da se iste realizuju. Naš stručni tim će razmotriti sve opcije i pružiti efikasnu i sigurnu uslugu.

Sa nam ste na sigurnom putu ka željenoj nekretnini . Zadovoljan klijent je naš moto.


IME I PREZIME OSNIVAČA:
Saša Krstić
POSLOVNO IME: Krstić nekretnine d.o.o.
DELATNOST: 6831
SEDIŠTE: Vojvode Stepe 34, Beograd
MATIČNI BROJ: 06975682
PIB: 102266830
DATUM REGISTRACIJE: 10. Februar 1993.
REŠENJE: BD 73228/2014
REGISTAR PRIVREDNIH SUBJEKATA: APR Beograd
UPISAN U REGISTAR POSREDNIKA: 038
TEKUĆI RAČUN: 275-10225094586-67
WEB ADRESA: www.krsticnekretnine.com
E-MAIL:
info@krsticnekretnine.com